Coltunasi cu branza dulce si smantana

Promo

Instructiuni

1 Amestecati ingredientele pentru umplutura.

2 Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat elastic, dar ferm. Pe masa infainata, intindeti aluatul in foaie subtire, ca pentru taitei. Folositi un cutit si taiati patrate cu latura de 5-6 cm. In mijlocul fiecarui patrat puneti cate o lingurita din compozitia de branza.

3 Ungeti marginile patratului cu o pensula umezita cu apa rece. Pliati unul din colturi in asa fel incat sa ajunga exact peste coltul opus. Presati usor marginile cu ajutorul unei furculite.

4 Intr-o cratita inalta incalziti 3 litri de apa si cand aceasta clocoteste, adaugati coltunasii. Reduceti putin focul si fierbeti-i timp de 20 minute. Strecurati-i si serviti-i fierbinti cu smanatana.

Pofta buna!    

Ingrediente

Pentru aluat:
300 gr faina
3 oua
½ lingurita sare
 
Pentru umplutura:
1 ou
300 gr branza de vaci
2 lingurite gris
150 gr zahar
1 plic zahar vanilinat
esenta de rom

Produse folosite in aceasta reteta

1,69 Lei

Aroma de rom a fost special produsa in laboratorul Coseli pentru Esenta de Ro ...

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...