Prajitura cu morcovi

Promo

Instructiuni

1 Curatati morcovii si radeti-i pe razatoarea mica. Bateti putin ouale cu zaharul si esenta de menta, dupa care incorporati morcovii rasi. Adaugati uleiul. Incorporati faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.

2 Intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu putina faina, turnati compozitia, nivelati si coaceti la foc potrivit, 170 grade, 30-35 minute. Eu am folosit o forma rotunda, de 18 cm, cu inel detasabil. Faceti testul cu scobitoarea si cand e gata coapta, scoateti din forma si lasati la racit.

Glazura
3 Frecati spuma mascarponele cu zaharul pudra. Turnati peste prajitura si optional puteti folosi cateva fructe.

Pofta buna!

Ingrediente

2 morcovi mari
3 oua
3 linguri zahar
un plic praf de copt
5 linguri faina
100 ml ulei
esenta de menta
1/2 lingurita scortisoara
 
Pentru glazura:
100 gr mascarpone
3 linguri zahar pudra
fructe diverse
* tava 18 cm rotunda

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...