Despre noi

Povestea sutelor de picaturi aromate pentru sute de momente savurate a inceput acum mai bine de 20 de ani, cand in laboratoarele Coseli am realizat primele esente de rom si vanilie. De atunci, cercetatorii nostri au creat arome esentiale pentru gusturi extrem de variate. Exista cu siguranta un produs Coseli pentru fiecare prajitura savuroasa, fie ca preferati retetele traditionale sau cele sofisticate, unde esente precum cea de menta, cafea sau migdale fac diferenta.

Calitatea produselor noastre este garantata de specialisti mereu in cautare de idei inovatoare, care in laboratorul propriu, folosesc doar materii prime deosebite, furnizate de importanti producatori europeni din Elvetia, Spania sau Franta. O confirmare a muncii noastre in cercetare am primit-o in 2002 atunci cand “eterul de rom” a primit medalia de aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles. Inventia cercetatorilor nostri este folosita pentru traditionala aroma de rom ce aminteste de “Casa bunicilor” in care se faceau poale in brau, placinte sau cozonaci.

Mirosul de dulciuri realizate acasa aduna intodeauna familia la masa. Va punem la dispozitie 9 tipuri de esente cu calitati extraordinare. Doua dintre ele sunt unice pe piata din Romania: mar cu scortisoara, respectiv fructe de padure.

Folosind produsele de patiserie Coseli va garantam atat rezistenta aromelor dupa coacere, cat si pastrarea aromei unice pe o perioada indelungata in recipientele de sticla special concepute. De asemenea, dozarea este facila, in functie de concentratia produsului.

Am lansat conceptul de superesenta pentru a sublinia gustul puternic al esentelor noastre de rom, vanilie, lamaie si portocale. Doar jumatate de lingurita este suficienta pentru a conferi deliciu unui litru de compozitie. Atentia noastra s-a concentrat si asupra zaharului vanilinat extrem de parfumat care, spre deosebire de alte produse de pe piata, nu contine amidon. Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersie uniforma si rapida a aromei in compozitia dulciurilor.

Calitatea produselor noastre ne-a pozitionat ca lider de piata, pastrandu-ne mereu in topul celor mai apreciati furnizori de arome esentiale, indiferent de dinamica pietei. Va puteti bucura de gustul minunat al dulciurilor si produselor de patiserie realizate acasa folosind produsele Coseli pe care le intalniti atat in magazinele cu specific alimentar, cat si in supermarketuri: Cora, Real, Metro, Selgros, Carrefour, Auchan, Kaufland, Profi, Artima.

Companie

Cu o prezenta de peste 30 de ani pe piata, S.C. Coseli S.A. produce peste 150 de tipuri de arome, folosite in diferite domenii ale industriei alimentare si o gama bogata de produse de aromatizare pentru utilizatorii casnici.

Afla mai multe despre complexitatea companiei noastre www.coseli.ro

Certificari

S.C. COSELI S.A. are implementat:
Sistemul de Management al Calitatii, 9001:2015;
Sistemul de Management al Mediului, 14001:2004;
Sistemul de Management al Sanatatii, 18001:2008;
Certificare IFS Food Version 6.1