Livrare Produse

Informatii livrare

Livrarea produselor comandate pe site-ul COSELI.RO se face la adresa completata in formularul de comanda, numai pe teritoriul Romaniei, prin agentii nostri de vanzari (doar in Iasi) sau prin intermediul unei firme de curierat rapid (DPD ROMANIA pentru restul tarii). Clientul poate opta şi pentru ridicarea produselor (personal sau prin delegat) de la sediul firmei din Iasi, (B-dul Poitiers nr. 43) caz în care nu se percep costuri de transport.

COMANDA MINIMA 50 LEI !!!

Taxe livrare

Valorile afisate includ TVA. Valoarea taxei de livrare se adauga la valoarea comenzii (totalul se genereaza la finalizarea comenzii)

Taxa de livrare 35.70 lei 

Pentru coletele neridicate din culpa Cumparatorului, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite colete catre acel client decat cu plata in avans. Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei de curierat rapid. Coseli.ro isi asuma raspunderea pentru expeditii doar pana la preluarea coletelor de catre reprezentantul firmei de curierat rapid, asigurand ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare.

Termen de livrare

Termenul de livrare al produselor este 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (pentru produsele aflate in stoc) si 1-2 saptamani de la plasarea comenzii (pentru produsele care nu sunt pe stoc). In cazul in care produsele nu pot fi livrate in termenul mentionat, Coseli va notifica Cumparatorul (printr-un e-mail) cu privire la disponibilitatea produselor. In acest caz, Cumparatorul poate solicita anularea comenzii, in scris, in termen de 3 zile de la primirea notificarii. In cazul in care contravaloarea comenzii a fost achitata de cumparator inainte de data livrarii produselor comandate, suma platita va fi rambursata in termen de 30 de zile, conform legii.

* Comenzile plasate pana in ora 12:00 ( Luni - Vineri ) se trimit in aceasi zi.