​Prajitura cu fructe de padure

Promo

Instructiuni

1 Se pun fructele de padure intr-o sita si se presara deasupra 5-6 linguri de zahar. Amestecul se da la rece pentru 2-3 ore. Se mixeaza untul (la temperatura camerei) cu 2-3 linguri de zahar; treptat se adauga cate 1 galbenus si cate 3-4 linguri de zahar. Se adauga esenta de fructe de padure si un praf de sare, apoi laptele si praful de copt amestecat cu faina

2 Albusurile se bat spuma separat si se amesteca in compozitie. Se rastoarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, sau care a fost pregatita in prealabil cu hartie de copt.

3 Se coace la foc iute (in cuptorul bine incins inainte) circa 10-15 minute, apoi se pun peste coptura fructele de padure. Tava se da din nou la cuptor pentru inca 35-40 de minute. Cand este gata, peste prajitura se poate adauga zahar pudra.

Pofta buna!

Ingrediente

100 g unt
200 g zahar pudra
250 g faina
3 oua
150 ml lapte
1/2 plic praf de copt
esenta fructe de padure
circa 800 g fructe de padure
5-6 linguri de zahar (pentru fructe)

Produse folosite in aceasta reteta

Aroma unica pe piata din Romania, special gandita pentru cele mai sofisticate ...

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...