Briose cu dulceata si cacao de post

Promo

Instructiuni

1 Intr-un bol punem apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilinat, praful de copt si faina. Mixam pana la omogenizare completa. Apoi luam o jumatate din compozitie si o punem in alt bol. In una din ele vom pune dulceata si superesenta de portocale si omogenizam. In cealalta compozitite punem cacao si fulgii de cocos.

2 Cu lingura punem in formele de briose unse cu ulei, o lingura din compozitia alba cu dulceata si o lingura din compozitia cu cacao. Cu varful unui bat pentru frigaruie, amestecam putin in cele doua compozitii.

3 Dam la cuptor, la foc mediu 30-35 minute, pana ce suprafata devine ferma. Facem testul cu scobitoarea. 
Scoatem briosele si le lasam la racit pe un gratar metalic. 
Se pudreaza cu zahar praf sau se orneaza cu bilute colorate

Pofta buna!    

Ingrediente

1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana apa
2 cani faina
1 plic zahar vanilinat
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
2 linguri fulgi de nuca de cocos
2-3 linguri dulceata
superesenta de portocala

Produse folosite in aceasta reteta

3,04 Lei
(TVA inclus)

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

6,07 Lei
(TVA inclus)

Superesentele au concetratie mare astfel incat dozajul este diferit de cel al ...

0,52 Lei
(TVA inclus)

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

0,50 Lei
(TVA inclus)

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...