Cheesecake cu capsuni

Promo

Instructiuni

1 Faramitam biscuitii. Ii amestecam cu untul rece pana obtinem un aluat de o consistenta densa. Luam o tava de 26 cm, unsa cu unt si o tapetam cu amestecul din biscuiti cu unt, formand un blat. Dam tava la rece pana ce facem umplutura.

2 Mixam branza de vaci cu smantana, ouale intregi si zaharul pudra, zaharul vanilinat, pana ce devine cremos. Punem umplutura in tava niveland cu o spatula.

3 Coacem, in cuptorul incins, la treapa 2, 160 grade, timp de 40 minute. Scoatem cheesecake-ul si il lasam la racit.

4 Cand e rece ornam cu capsuni si turnam peste jeleul facut, suc de fructe.

5 Fierbem sucul de fructe cu 2 linguri zahar pana se formeaza un sirop. Adaugam esenta de fructe de padure si amidonul. Lasam sa se raceasca foarte putin si inca fluid il turnam peste fructe. Lasam pana se raceste complet.

Ingrediente

500-600 gr branza de vaci cremoasa
3 linguri smantana
2 oua
150 gr zahar pudra
180 gr biscuiti pettit beurre
200 gr unt
1 plic zahar vanilinat
capsuni proaspete sau congelate (depinde de anotimp)
sucul de la fructele decongelate cu putin zahar si putina gelatina sau amidon
esenta de fructe de padure

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...