Guguluf aromat

Promo

Instructiuni

1 Incingeti cuptorul. Ungeti cu unt o forma de guguluf si tapetati-o cu faina.

2 Intr-un bol mixati ouale cu laptele condensat si zaharul vanilinat. Adaugati untul topit si mixati pana la omogenizare completa. Adaugati, in ploaie, faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

3 Puneti cate putin lapte pana ce amestecul devinde fluid si nu foarte gros. Intr-un bol curat turnati cam 1/4 din compozitie si amestecati cu cacao si esentele.

4 Turnati in forma unsa, alternand, cele doua compozitii.
Acum daca vreti puteti sa adaugati bucatele de nuci, migdale, stafide, rahat, pe care le infingeti cu un betisor in compozitie.

5 Coaceti la foc moderat, 170 grade, 35-40 minute. Lasati la racit pe un gratar metallic. Pudrati cu zahar pudra.

Pofta buna!

Ingrediente

2 oua
200 gr faina
1 cutie lapte condensat
100 ml lapte
1 plic zahar vanilinat
100 gr unt topit
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
esenta mar cu scortisoara
esenta migale
esenta rom
 
Pentru ornat:
ciocolata topita sau zahar pudra
fulgi de cocos, migdale, bilute colorate...
*optional nuci, stafide, migdale, bucatele de rahat sau de smochina

 

Produse folosite in aceasta reteta

1,69 Lei

Aroma de rom a fost special produsa in laboratorul Coseli pentru Esenta de Ro ...

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Aroma unica pe piata din Romania, special gandita pentru cele mai sofisticate ...

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...