Guguluf cu cafea si esenta de migdale

Promo

Instructiuni

1 Mixati untul cu zaharul, apoi adaugati cacaua cernuta. Incorporati usor galbenusurile. Adaugati esenta de cafea si de migdale si incorporati faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilinat.

2 La final omogenizati si albusurile batute spuma, incorporandu-le usor, cu paleta, de jos in sus.

3 Ungeti cu unt si tapetati cu faina o forma rotunda de guguluf de 2 litri. Turnati usor compozitia in forma si coaceti la 170 grade, 35 minute.

4 Scoateti si lasati la racit pe un gratar metallic. Pudrati cu zahar praf.

Pofta buna!

Ingrediente

100 gr unt
280 gr faina
100 ml lapte
200 gr zahar tos
½ plic praf de copt
3 oua
3 linguri cacao
esenta de cafea
esenta de migdale
zahar vanilinat plic
zahar pudra pentru pudrat

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate. ...

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...