Mini tarte cu fructe de padure

Promo

Instructiuni

1 Se decongeleaza fructele de padure, iar in cazul in care se folosesc fructe proaspete, acestea se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

2 Pentru aluat se pun intr-un vas faina, oul, zaharul, praful de sare si untul rece taiat bucatele mici. Se framanta un aluat caruia i se da o forma sferica si se da la rece aproximativ 1 ora.

3 Apoi, aluatul se repartizeaza in formele de copt. Se inteapa cu o furculita aluatul si se dau formele la cuptor, la nivelul din mijloc , pentru aproximativ 15-20 de minute. Cand sunt gata, se dau la racit si de-abia apoi se scot din forme.

4 Pentru crema, se prepara o budinca de vanilie din lapte, esenta de vanilie, praf pentru crema si zahar pudra. Se da la racit.

5 Se umplu formele cu crema si apoi se aseaza deasupra fructele dupa imaginatie. Ca sa aiba un aspect si mai frumos si ca fructele sa nu oxideze, se toarna deasupra cate putin jeleu transparent.

Pofta buna!

Ingrediente

150 g faina
100 g unt
100 g zahar pudra
1 ou
putina sare
 
Pentru crema:
250 ml lapte
1/2 plic praf de budinca de vanilie
esenta de vanilie
1 lingura cu varf de zahar pudra
 
Pentru ornat:
1/2 plic praf pentru jeleu transparent
fructe de padure congelate sau proaspete

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...

Praful de budinca Buddy este amicul de baza al copiilor si al tuturor celor c ...