Prajitura cu budinca

Promo

Instructiuni

Crema
3 Se face o budinca mai groasa din lapte si praf de budinca. Laptele poate fi inlocuit cu succes cu suc de fructe. Se adauga zahar dupa gust. Cat este fiebinte budinca, se adauga si margarina, amestecand bine pentru omogenizare.

4 Se aseaza blatul pe o farfurie pentru a fi insiropat cu putin sirop de fructe sau cu apa si zahar. Apoi, pe intreaga suprafata se intinde budinca si se netezeste pana cand aspectul tortului devine placut. Peste budinca se poate adauga frisca si presara firmituri din restul blatului nefolosit.

Pofta buna!

Ingrediente

Pentru blat:
1 cana zahar
1 cana ulei
1 cana apa minerala
1 pliculet praf de copt
esenta de vanilie
esenta de lamaie
2 cani, nu foarte pline de faina
 
Pentru crema:
2 plicuri praf de budinca cu aroma de vanilie
800 ml. lapte sau suc natural
zahar dupa gust
2 linguri mari de margarina
 
Pentru ornare:
frisca, fructe sau ciocolata

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate. ...

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

Praful de budinca Buddy este amicul de baza al copiilor si al tuturor celor c ...