Tiramisu de vara

Promo

Instructiuni

1 Topiti ciocolata pe baie de aburi. Bateti frisca lichida pana isi mentine forma, apoi mixati mascarpone cu zaharul pudra, dupa care il incorporati in frisca batuta. Impartiti compozitia in doua. In una adaugati ciocolata topita, iar in cealalata esenta de fructe de padure.

2 Intr-o tava rotunda cu inel, puneti un strat de piscoturi inmuiate putin in cafea, in care adaugati esenta de cafea pentru savoare. Peste stratul de piscoturi puneti un start nivelat de crema cu ciocolata si un strat de crema cu esenta de fructe de padure.

3 Puneti piscoturi si continuati procesul pana ce se termina piscoturile si cremele.

4 Dati la rece pentru cateva ore.

Pofta buna!    

Ingrediente

375 ml frisca lichida
250 gr mascarpone
36-40 piscoturi
3 linguri zahar pudra
75 gr ciocolata cu lapte
250-300 ml cafea la ibric
Esenta de cafea
Esenta de fructe de padure

 

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate. ...

Aroma unica pe piata din Romania, special gandita pentru cele mai sofisticate ...

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...