Trandafiri cu mere

Promo

Instructiuni

1 Taiati merele felii si eliminati-le cotoarele.

2 Puneti feliile de mar intr-o cratita si puneti apa cat sa le acopere. Adaugati 2 linguri de zahar si esenta de lamaie si lasati sa fiarba cam 5-6 minute. Scoateti feliile de mar pe un prosop absorbant si lasati la racit.

3 Intindeti foaia de aluat de foietaj, presarati zaharul ramas ( cantitatea de zahar se poate mari sau micsora, dupa preferinta) si scortisoara. Treceti cu sucitorul de doua ori peste foaia de foietaj.

4 Aluatul de foietaj pentru a se lucra mai usor, e bine sa nu fie dezghetat complet. Taiati fasii de aluat de 1.5 cm. Pe fiecare fasie puneti felii de mar usor suprapuse. Rulati fasia cat mai strans posibil.

5 Asezati fiecare rulou in tava tapetata cu hartie de copt si coaceti la foc mediu pana se rumenesc usor.
Serviti rece, pudrat cu zahar pudra.

Pofta buna!

Ingrediente

400 g aluat de foietaj
3 mere
6 linguri zahar
2 linguri scortisoara
Esenta de lamaie
Zahar pudra pentru pudrat

Produse folosite in aceasta reteta

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...