Briose colorate - de la Felicia Putina

Promo

Instructiuni

Mod de preparare:

Batem cu mixerul 150 gr zahăr Coseli cu 3 oua întregi, un praf de sare si 5 ml esența vanilie de copt Coseli. Apoi se adauga 300 ml kefir, 300 gr făina si 10 gr praf copt. Se toarnă compoziția in 12 forme de brioșe si se coc in cuptorul preîncălzit timp de 30 minute la 180 grade.

Crema: 120 grame unt la temperatura camerei se bate la mixer împreuna cu 300 gr zahăr pudra Coseli timp de 4-5 minute, apoi se adauga 250 gr mascarpone la temperatura camerei. După ce se încorporează toate Ingredientele se împarte crema in mai multe boluri, in fiecare bol se adauga 2-3 ml colorant Coseli pana obtinem colorarea dorita.

Ingrediente

Brioșe:

150g zahar pudra cu aroma de vanilie

3 oua intregi

Praf de sare

5 ml de esenta de copt de vanilie Coseli

300 ml kefir

300 gr faina

10 gr de praf de copt

Crema:

120 gr de unt la temperature camerei

300 gr de zahar pudra Coseli

250 gr mascarpone

Colorant Coseli (la alegere)

Produse folosite in aceasta reteta

5,51 Lei
(TVA inclus)

Esentele de copt reprezinta o varianta moderna cu aplicatii foarte largi ...

0,52 Lei
(TVA inclus)

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

2,89 Lei
(TVA inclus)

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...