Briose colorate - de la Felicia Putina
Instructiuni
Mod de preparare:
Batem cu mixerul 150 gr zahăr Coseli cu 3 oua întregi, un praf de sare si 5 ml esența vanilie de copt Coseli. Apoi se adauga 300 ml kefir, 300 gr făina si 10 gr praf copt. Se toarnă compoziția in 12 forme de brioșe si se coc in cuptorul preîncălzit timp de 30 minute la 180 grade.
Crema: 120 grame unt la temperatura camerei se bate la mixer împreuna cu 300 gr zahăr pudra Coseli timp de 4-5 minute, apoi se adauga 250 gr mascarpone la temperatura camerei. După ce se încorporează toate Ingredientele se împarte crema in mai multe boluri, in fiecare bol se adauga 2-3 ml colorant Coseli pana obtinem colorarea dorita.
Ingrediente
Brioșe:
150g zahar pudra cu aroma de vanilie
3 oua intregi
Praf de sare
5 ml de esenta de copt de vanilie Coseli
300 ml kefir
300 gr faina
10 gr de praf de copt
Crema:
120 gr de unt la temperature camerei
300 gr de zahar pudra Coseli
250 gr mascarpone
Colorant Coseli (la alegere)