Prajitura cu budinca
Instructiuni
Crema
3 Se face o budinca mai groasa din lapte si praf de budinca. Laptele poate fi inlocuit cu succes cu suc de fructe. Se adauga zahar dupa gust. Cat este fiebinte budinca, se adauga si margarina, amestecand bine pentru omogenizare.
4 Se aseaza blatul pe o farfurie pentru a fi insiropat cu putin sirop de fructe sau cu apa si zahar. Apoi, pe intreaga suprafata se intinde budinca si se netezeste pana cand aspectul tortului devine placut. Peste budinca se poate adauga frisca si presara firmituri din restul blatului nefolosit.
Pofta buna!
Ingrediente
Pentru blat:
1 cana zahar
1 cana ulei
1 cana apa minerala
1 pliculet praf de copt
esenta de vanilie
esenta de lamaie
2 cani, nu foarte pline de faina
Pentru crema:
2 plicuri praf de budinca cu aroma de vanilie
800 ml. lapte sau suc natural
zahar dupa gust
2 linguri mari de margarina
Pentru ornare:
frisca, fructe sau ciocolata
Produse folosite in aceasta reteta
3,04 Lei
(TVA inclus)
Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...
3,23 Lei
(TVA inclus)
Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate. ...
0,52 Lei
(TVA inclus)
Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...
0,84 Lei
(TVA inclus)
Praful de budinca Buddy este amicul de baza al copiilor si al tuturor celor c ...